Maak een PDF met de uitagenda van komende week…in je eigen huisstijl!

3 apr. 2017 | Door: Pascal Vleugels

Maak een PDF met de uitagenda van komende week…in je eigen huisstijl!

Met de nieuwe PDF-export module is het mogelijk om een PDF te maken met alle evenementen die de komende week plaatsvinden… en meer!

Met het Open Data Platform heb je een database tot je beschikking met alle toeristische data uit je eigen stad of streek. Door middel van een API is het mogelijk om deze data op een bezoekerswebsite of mobiele applicatie te tonen.

Enige tijd geleden introduceerden we al de mogelijkheid om data te exporteren als Excel-bestand. Aangezien we steeds meer mogelijkheden zien voor het distribueren van toeristische data via andere kanalen, hebben we de ContentHub in het leven geroepen.

##
ContentHub

In de ContentHub bieden we een aantal mogelijkheden om data uit het Open Data Platform te distribueren. De eerdere Excel-export is hier inmiddels in ondergebracht. De nieuwe PDF-export module is vanaf nu ook beschikbaar in de ContentHub.

##
Hoe werkt de PDF-export

Het is mogelijk om op basis van een aantal instellingen een PDF te genereren van data uit het Open Data Platform.

In de ContentHub kunnen specifieke sjablonen/templates ingeladen worden. Deze kunnen volledig binnen een eigen huisstijl vormgegeven worden. Op dit moment kunnen evenementen, locaties, routes, deals en tips geëxporteerd worden. Kies het gewenste type, vul eventueel een start/einddatum in en kies een juiste filtering (categorieën, tags en markers). Op dit moment kun je vervolgens direct een PDF maken, die je vervolgens uit kunt printen.

##
Wat kun je met de PDF-export?

  1. Agenda-overzicht met alle evenementen van de komende week
  2. Overzicht van alle deals van een organisatie
  3. Overzicht van routes in een gebied

Heb je interesse in deze module, of wil je een demo bekijken, neem contact met ons op: info@citynavigator.nl

Pascal Vleugels
Bekijk profiel